Editorial Team

Editor-in-Chief

  1. José María García Martos, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain

Secretary

  1. Joaquín Jesús Salas Liñán, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain

Assistant Editors

  1. Gloria Márquez Ruiz, Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain
  2. María Teresa Morales Millán, Facultad de Farmacia, Universidad de Sevilla, Spain
  3. Manuel León Camacho, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain
  4. José Antonio Cayuela Sánchez, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain
  5. Ana María Morales Sillero, Departamento de Ciencias Agroforestales, Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica, Spain
  6. M. Angeles Fernández Arche, Facultad de Farmacia, Universidad de Sevilla, Spain
  7. Carla María Stinco Scanarotti, Facultad de Farmacia, Universidad de Sevilla, Spain
  8. Eva María Valero Blanco, Universidad Pablo de Olavide, Spain
  9. Javier Sanchez Perona, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain
  10. Joaquín Velasco Jimenez, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain
  11. María Victoria Ruiz Méndez, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain
  12. José Luis Ruiz Barba, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain
  13. José Marcos Jurado Jurado, Facultad de Química, Universidad de Sevilla, Spain

Scientific Advisory Board

  1. Maria Lisa Clodoveo, University of Bari Aldo Moro, Department of Agricultural and Environmental Science, Italy
  2. María del Carmen Dobarganes García, Investigadora Independiente, Spain
  3. Críspulo Gallegos Montes, Fresenius Kabi GMBH, Germany
  4. Pedro Pablo García de Luna, Unit of Innovation in Minimally Invasive Surgery, Hospital Universitario Virgen del Rocio, Spain
  5. María Gómez del Campo, Centro de Estudios e Investigación para la Gestión de Riesgos Agrarios y Medioambientales, Universidad Politécnica de Madrid, Spain
  6. Juan Ramón Izquierdo Álvarez-Buylla, Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, Spain
  7. Isabel María Vicario Romero, Facultad de Farmacia, Universidad de Sevilla, Spain
  8. Rosario Zamora Corchero, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain
  9. George Nanos, Department of Agriculture, Panepistimio Thesalias, Greece
  10. José María Ordovás, Jean Mayer USDA Human Nutrition Research Center on Aging, Nutrition and Genomics Laboratory, United States
  11. Maria del Carmen Pérez Camino, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain
  12. Ana Gracia Pérez Rubio, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain

Technical Secretary

  1. Juan Aceituno, Instituto de la Grasa, CSIC, Spain