Editorial Team

Editor-in-Chief

  1. José María García Martos, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain

Secretary

  1. Joaquín Jesús Salas Liñán, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain

Assistant Editors

  1. Gloria Márquez Ruiz, Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain
  2. María Teresa Morales Millán, Facultad de Farmacia, Universidad de Sevilla, Spain
  3. Manuel León Camacho, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain
  4. José Antonio Cayuela Sánchez, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain
  5. Ana María Morales Sillero, Departamento de Ciencias Agroforestales, Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica, Spain
  6. M. Angeles Fernández Arche, Facultad de Farmacia, Universidad de Sevilla, Spain
  7. Carla María Stinco Scanarotti, Facultad de Farmacia, Universidad de Sevilla, Spain
  8. Eva María Valero Blanco, Universidad Pablo de Olavide, Spain
  9. Javier Sanchez Perona, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain
  10. Joaquín Velasco Jimenez, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain
  11. María Victoria Ruiz Méndez, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain
  12. José Luis Ruiz Barba, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Spain
  13. José Marcos Jurado Jurado, Facultad de Química, Universidad de Sevilla, Spain

Scientific Advisory Board

  1. Daniel Barrera Arellano, Laboratorio de Oleos e Gorduras, UNICAMP, FEA. Campinas, SP, Brazil
  2. Peter Belton, School of Chemistry, UEA, United Kingdom
  3. María Lisa Clodoveo, Universidad de Bari, Italy
  4. Lanfranco Conte, Food Science Department. Universidad de Udine, Italy
  5. Michel John Dennis, Food and Environment Research Agebcy (FERA), United Kingdom
  6. Carmen Dobarganes García, Instituto de la Grasa. CSIC. Sevilla, Spain
  7. Críspulo Gallegos, Facultad de Ciencias Experimentales. Universidad de Huelva, Spain
  8. Pedro Pablo García de Luna, Servicio de Nutrición. Hospital Universitario Virgen del Rocio, Sevilla, Spain
  9. María Gómez del Campo, Departamento de Producción Vegetal: Fitotecnia. Universidad Politécnica de Madrid
  10. Juan Ramón Izquierdo Alvarez-Buylla, Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medioambiente (MAGRAMA), Spain
  11. Alaf Kamal Eldin, Department of Food Science. United Arab Emirates University, United Arab Emirates
  12. Florence Lacoste, L´Institut des Corps Gras. ITERG. Pessac
  13. Giovanni Lercker, Department of Food Science. Universidad Alma Mater de Bolonia, Italy
  14. Carlo Mariani, INNOVHUB. SSI, Azienda Speciale della Camera di Commercio di Milano. Divisione SSOG. Milán, Italy
  15. George D. Nanos, Department of Agriculture, Laboratory of Pomology, University of Thessaly. Volos
  16. José María Ordovás, Lipid Metabolism Laboratory Human Nutrition Research Centre. Tufts University, United States
  17. Jean Louis Sébedio, Institute National de la Recherche Agronomique. Champanelle, France
  18. María Tsimidou, Aristotle University of Tessaloniki. Laboratory of Food Chemistry and Technology, Greece
  19. Isabel Vicario Romero, Universidad de Sevilla, Spain
  20. Pamela J. White, Iowa State University, United States

Technical Secretary

  1. Juan Aceituno, Instituto de la Grasa, CSIC, Spain