Grasas y Aceites, Vol 50, No 2 (1999)
Study of the fat content, iodine index and index and degree of acidity in Alicante and Jijona nougats
https://doi.org/10.3989/gya.1999.v50.i2.643
G. Blázquez-Aballan
Departamento de Nutrición y Bromatología II: Bromatología. Facultad de Farmacia. Universidad Complutense de Madrid, Spain
A. Díaz Marquina
Departamento de Nutrición y Bromatología II: Bromatología. Facultad de Farmacia. Universidad Complutense de Madrid, Spain
Mª T. Orzáez Villanueva
Departamento de Nutrición y Bromatología II: Bromatología. Facultad de Farmacia. Universidad Complutense de Madrid, Spain
Abstract
Keywords
Copyright (c) 1999 Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Contact us grasasyaceites@ig.csic.es
Technical support soporte.tecnico.revistas@csic.es