- A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All

O

Obabire, K., Biochemistry Department, Bells University of Technology
Ocaña, M. T., Center for Advanced Studies in Energy and Environment (CEAEMA). Agrifood Campus of International Excellence (ceiA3). Department of Chemical, Environmental and Materials Engineering. University of Jaén
Ocaña-Peinado, F. M., Department of Statistics and Operations Research, Faculty of Pharmacy, University of Granada
Ochanda, S.O. , Kenya Agricultural and Livestock Research organization - Tea Research Institute
Ochando Pulido, J. M., Chemical Engineering Department, University of Granada
Ochando-Pulido, J. M., Chemical Engineering Department, University of Granada
Ochando-Pulido, J. M., Department of Chemical Engineering, University of Granada
Ochoa, Julio J., Instituto de Nutrición y Tecnología de Alimentos, Departamento de Fisiología, Universidad de Granada
Oddone, Sebastián, Instituto de Tecnología, Facultad de Ingeniería y Ciencias Exactas, Universidad Argentina de la Empresa
Odjobo, B. O., Analytical Division, Federal Institute of Industrial Research,
Ogliari, Paulo José, Centro de Ciências Agrárias, Departamento de Ciência de Alimentos, UFSC – Florianópolis
Ogliari, Paulo José, Centro de Ciências Agrárias, Departamento de Tecnologia de Alimentos, UFSC

Ö

Öǧütcü, M., Çanakkale Onsekiz Mart University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering

O

Oiz-Jiménez, C., Compañía Española Comercializadora de Oleaginosas, S.A.
Ojeda, Mabel, Departamento de Ingeniería Química, Facultad de Ingeniería, Ciencias y Administración, Universidad de La Frontera
Ok, S. , Çanakkale Onsekiz Mart University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering
Ok, S., Çanakkale Onsekiz Mart University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering
Ok, S., School of Earth Sciences, The Ohio State University - Institut für Chemie, Universität Osnabrück (United States)
Ok, S., School of Earth Sciences, The Ohio State University - Petroleum Research Center, Kuwait Institute for Scientific Research
Okoro, E. E., College of Health and Sciences, Adventist University of West Africa

Ö

Ökten, Sevtap, Ege University, Faculty of Agriculture, Department of Dairy Technology

O

Olajide, T. M., School of Life Sciences, Shanghai University 333
Olajide, T.M. , School of Environmental and Chemical Engineering, Shanghai University
Olajide, T.M. , School of Environmental and Chemical Engineering, Shanghai University - School of Life Sciences, Shanghai University
Olajide, T.M. , School of Life Sciences, Shanghai University
Olajide, T.M. , School of Life Sciences, Shanghai University 333
Olgun, Arzu, Department of Biology, Karadeniz Technical University, 61080 Trabzon, Turkey
Oliart-Ros, R. M., Instituto Tecnológico de Veracruz.
Oliart-Ros, R. M., Unidad de Investigación y Desarrollo en Alimentos, Instituto Tecnológico de Veracruz
Olías, J. M.
Olías, J. M., Instituto de la Grasa y sus Derivados (CSIC)
Olías, J. M., Instituto de la Grasa y sus Derivados Avda. Padre García (CSIC)
Olicón-Hernández, D. R., Instituto Politécnico Nacional. Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, Departamento de Microbiología - Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Medicina, Departamento de Bioquímica
Oliva, J. M., CIEMAT-Departamento de Energías Renovables
Olivas, Raquel, Instituto de Desarrollo Regional. Universidad de Castilla-La Mancha
Oliveira, Manuela, Instituto Nacional de Investigação Agrária e das Pescas/EAN
Oliveira, P. P., Laboratory of Bromatology, Faculty of Pharmacy, University of Oporto
Oliveira Cavalheiro, José Marcelino, Programa de Pós Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos. Universidade Federal da Paraíba
Oliveira dos Santos, A., Social Sciences, Health and Technology Center, University of Maranhão
Olivero-David, R., Instituto Madrileño de Investigación y Desarrollo Rural, Agrario y Alimentario (IMIDRA) - Departamento de Nutrición y Bromatología I (Nutrición). Facultad de Farmacia. Universidad Complutense de Madrid
Olmeda, Miguel, E.T.S. Ingenieros Agrónomos de Albacete. Universidad de Castilla-La Mancha
Olmedo, R. H., Química Biológica, Facultad de Ciencias Agropecuarias (UNC), IMBIV-CONICET
Omar A. K, Mohd, Division of Environmental Technology, School of Industrial Technology, Universiti Sains Malaysia
Onivogui, G., State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University
Ordóñez, A. I., Universidad Pública de Navarra. Área de Nutrición y Bromatología
Ordoñez, J. A., Department of Nutrition, Bromatology and Food Technology Faculty of Veterinary, University Complutense
Oreopoulou, V., National Technical University of Athens, School of Chemical Engineer
Oria, R., Grupo de Investigación en Alimentos de Origen Vegetal-Tecnología de Alimentos- Facultad de Veterinaria- Universidad de Zaragoza
Oria, R., Universidad de Zaragoza
Oro, Tatiana, Centro de Ciências Agrárias, Departamento de Ciência de Alimentos, UFSC – Florianópolis
Ortega, A., Universidad de Jaén. Escuela Politécnica Superior. Departamento de Ingeniería Mecánica y Minera. Campus Las Lagunillas
Ortega, Almudena, Grupo de Nutrición Celular y Molecular, Instituto de la Grasa, CSIC
Ortega Bernaldo de Quirós, E., Dpto. de Edafología y Química Agrícola, Universidad de Granada
Ortega Jurado, A., Universidad de Jaén, Escuela Politécnica Superior, Departamento de Ingeniería Mecánica y Minera
Ortega Morente, E., Universidad de Jaén, Facultad de Ciencias Experimentales, Departamento de Ciencias de la Salud. Jaén, Spain
Ortega Nieblas, M., Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de la Universidad de Sonora
Ortega-García, J., Departamento de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de la Universidad de Sonora (DICTUS)
Ortega-García, J., Departamento de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de la Universidad de Sonora. Hermosillo
Ortega-Nieblas, M., Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de la Universidad de Sonora
Ortega-Nieblas, M., Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de la Universidad de Sonoras
Ortega-Nieblas, M., Departamento de Investigación Científica y Tecnológica de la Universidad de Sonora
Ortega-Nieblas, M., Departamento de Investigación Científica y Tecnológicas de la Universidad de Sonora
Ortega-Robles, E., Departamento de Ingeniería Bioquímica, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, Instituto Politécnico Nacional - Unidad de Trastornos del Movimiento y Sueño, Hospital General Dr. Manuel Gea González
Ortiz, J., Departamento de Ciencia de los Alimentos y Tecnología Química, Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas, Universidad de Chile.
Ortiz, J., Department of Food Science and Chemical Technology. Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas. Universidad de Chile
Ortiz, J., Laboratorio de Química de Alimentos y Materias Grasas, Departamento de Ciencia de los Alimentos y Tecnología Química, Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas, Universidad de Chile
Ortíz, Jaime, Departamento de Ciencia de los Alimentos y Tecnología Química, Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas, Universidad de Chile
Ortiz, Jaime, Departamento de Ciencia de los Alimentos y Tecnología Química, Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas, Universidad de Chile
Ortiz, R., Departamento de Producción Agrícola y Animal-Universidad Autónoma Metropolitana - Xochimilco
Ortiz-Leyba, C., Service of Urgency and Critical Care, HH UU Virgen del Rocío
Ortiz-Uribe, N., Universidad Estatal de Sonora, Departamento de Posgrado
Ortiz-Viveros, G. R., Instituto de Investigaciones Psicológicas, Universidad Veracruzana
Orzáez Villanueva, M. T., Departamento de Nutrición y Bromatología II: Bromatología. Facultad de Farmacia. Universidad Complutense de Madrid
Orzáez Villanueva, Mª T., Departamento de Nutrición y Bromatología II: Bromatología. Facultad de Farmacia. Universidad Complutense de Madrid
Osaili, T. M., Dept. of Nutrition and Food Technology, Faculty of Agriculture, Jordan University of Science and Technology
Osman, M., Biochemistry Department, Faculty of Agriculture, Cairo University
Osman, R. O., Botany Dept., National Research Centre, Dokki, Egypt
Osorio, J.
Osorio Bueno, Emilio, Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura. Consejería de Infraestructura y Desarrollo Tecnológico. Junta de Extremadura
Osorio Bueno, Emilio, Instituto Tecnológico Agroalimentario, Badajoz
Osorio Bueno, Emilio, Instituto Tecnológico Agroalimentario. Dirección General de Comercio. Junta de Extremadura
Osorio Bueno, Emilio, Instituto Tecnológico Agroalimentario. Dirección General de Comercio. Junta de Extremadura.
Osorio-Mirón, A., Facultad de Ciencias Químicas, Universidad Veracruzana
Otero, C., Departamento de Biocatálisis. Instituto de Catálisis y Petroleoquímica, CSIC
Otero, C., Instituto de Catálisis y Petroleoquímica
Otero, D. M., Department of Science and Food Technology, Federal University of Pelotas
Otero Mateos, I., Aceites y Proteínas, S.A. Dpto. Ingeniería Química. Facultad de Química. Sevilla
Othman, A. A., Laboratoire de Synthèse Organique Bioactive, Département de Chimie Organique Industrielle, Faculté de Chimie, Université des Sciences et de la Technologie d’Oran
Othman, G.A. , Department of Nutrition and Food Technlolgy. University of Jordan
Ould Moussa, Z. E.D., Laboratoire de Biochimie Appliquée, Faculté des Sciences de la Nature et de la Vie, Université de Bejaia
Ouni, Y., Centre de Biotechnologie de Borj Cédria
Ourrach, I., Université Hassan II
Ouzouline, M., Faculté des sciences Oujda Maroc
Ovando-Medina, I., Centro de Biociencias, Universidad Autónoma de Chiapas
Oymak, S. A., Harran University, Faculty of Science-Literature, Department of Biology

Ö

Özay, G., TÜBITAK, Marmara Research Center, Department of Food and Refrigeration Technology
Özaydin, A., Suleyman Demirel University, Experimental and Observational Student Research and Practice Center
Özbek, H. N., Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, University of Gaziantep
Özcan, M. M., Department of Food Engineering, Faculty of Agriculture, University of Selcuk
Özcan, M. M., Selçuk University, Faculty of Agriculture, Department of Food Engineering

1 - 100 of 127 items    1 2 > >>