- A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All

P

P. Madawala, S. R., Department of Food Science, Division of Food Chemistry, Swedish University of Agricultural Sciences
Pablos, F., Department of Analytical Chemistry, Faculty of Chemistry, University of Seville
Pacheco, M. T. B., Laboratorio de Óleos e Gorduras. FEA/UNICAMP, Campinas
Pacheco, N., Department of Food Science and Chemical Technology. Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas. Universidad de Chile
Pacheco, Yolanda M., Cellular and Molecular Nutrition, Instituto de la Grasa (CSIC)
Pacheco de Delahaye, E., Instituto de Química y Tecnología. Facultad de Agronomía. Universidad Central de Venezuela
Pacheco López, Y. M.
Paduano, A., Laboratory of MolecularGastronomy, Faculty di Agraria, UniversitaDegliStudi Di Napoli Federico II
Pagano, M. T., Laboratorio de Grasas y Aceites, Facultad de Química
Pagano, T., Facultad de Química, Montevideo
Pagliarini, E., DISTAM Dipartimento di Scienze e Tecnologie Alimentanri e Microbiologiche University of Milan
Pagliarini, Ella, DISTAM, Sezione di Tecnologie Alimentan, Universitá di Milano
Pagliarini, Ella, DISTAM, Sezione Tecnologie Alimentan Milan
Paiva, C.L. , Institute of Agricultural Sciences, Federal University of Minas Gerais - UFMG

, Namık Kemal University, Food Engineering Department

P

Palazolo, Gonzalo G., Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos (CIDCA), Facultad de Ciencias Exactas, Universidad Nacional de La Plata
Palazolo, Gonzalo G., Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos (CIDCA). Facultad de Ciencias Exactas, Universidad Nacional de La Plata
Palma, S. M., Programa de Lactología Industrial – Facultad de Ingeniería Química, Universidad Nacional del Litoral
Palomar, J. M., Universidad de Jaén. Escuela Politécnica Superior. Departamento de Ingeniería Mecánica y Minera. Campus Las Lagunillas
Palomar Carnicero, J. M., Universidad de Jaén, Escuela Politécnica Superior, Departamento de Ingeniería Mecánica y Minera
Pan, F., Laboratory of Nutrition and Functional Food, College of Food Science and Engineering, Jilin University
Pan, F.G. , Laboratory of Nutrition and Functional Food, College of Food Science and Engineering, Jilin University
Pan, F.G., Laboratory of Nutrition and Functional Food, College of Food Science and Engineering, Jilin University
Pan, F.G. , Laboratory of Nutrition and Functional Food, College of Food Science and Engineering, Jilin University
Pan, FG, Laboratory of Nutrition and Functional Food, College of Food Science and Engineering, Jilin University
Pan, L., Shandong Peanut Research Institute
Pan, L., State Key Laboratory of Crop Biology, Shandong Key Laboratory of Crop Biology, College of Agronomic Sciences, Shandong Agricultural University - Shandong Peanut Research Institute
Panagiotopoulou, P. M., Laboratory of Food Chemistry and Technology, School of Chemistry, Aristotle University of Thessaloniki
Pandit, Vikas, School of Studies in Chemistry, Vikram University
Panebianco, F. , Department of AGRARIA, “Mediterranea” University of Reggio Calabria
Pang, M., School of Biotechnology and Food Engineering, Hefei University of Technology - Key Laboratory for Agricultural Products Processing of Anhui Province
Pang, M., School of Food and Bioengineering, Hefei University of Technology - Key Laboratory for Agricultural Products Processing of Anhui Province
Panhwar, T. , National Centre of Excellence in Analytical Chemistry, University of Sindh
Pant, S., Department of Microbiology, Dolphin PG Institute of Biomedical & Natural Sciences
Pantoja Conde, M., Acorex S. Coop., Mérida (Badajoz)
Pantzaris, T. P., Consultant in Oils and Fats Technology.
Paolini, J., UMR CNRS 6134, Laboratoire Chimie des Produits Naturels, Université de Corse
Papadopoulos, G., Agricultural University of Athens Dept. of Mathematics
Papadopoulos, G., Dept. of Mathematics. Athens
Papadopoulou, P., Institute of Technology of Agricultural Products
Papadopoulou, P., National Agricultural Research Foundation, Institute of Technology of Agricultural Products
Papanikolaou, S., Agricultural University of Athens Dept. of Agricultural Industries
Papanikolaou, S., Dept. of Agricultural Industries. Athens
Paperi, Raffaella, Consiglio Nazionale delle Ricerche, Istituto per lo Studio degli Ecosistemi, Sede distaccata di Firenze
Pappa-Louisi, A., Laboratory of Physical Chemistry, Faculty of Chemistry, Aristotle Univ. of Thessaloniki
Parag, Radwan S., Biochemistry Department, Faculty of Agriculture, Cairo University
Parcerisa, J., Departamento de Ciencias Fisiológicas Humanas y dé la Nutrición. Unidad de Nutrición y Bromatología. Universidad de Barcelona
Parcerisa, J., Depto. de Ciencias Fisiológicas Humanas y de la Nutrición. Unidad de Nutrición y Bromatología. Universidad de Barcelona
Parczewska-Plesnar, B., Department of Chemistry, Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences
Pardo, J. E., E.T.S.I. Agrónomos. Departamento de Producción Vegetal y Tecnología Agraria. Campus Universitario Albacete
Pardo, J. E., Escuela Técnica Superior de Ingenieros Agrónomos y de Montes, Universidad de Castilla-La Mancha
Pardo, J. E., Escuela Técnica Superior de Ingenieros Agrónomos. Universidad de Castilla-La Mancha
Pardo, J. P., Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Medicina, Departamento de Bioquímica
Pardo, M. I., Instituto de Productos Lácteos de Asturias (CSIC)
Pardo-Giménez, A., Centro de Investigación, Experimentación y Servicios del Champiñón
Paredes Torronteras, A., Instituto de la Grasa y sus Derivados (CSIC)
Paredes-Torronteras, A., ASICI
Parenti, Silvia, Dipartimento di Scienze Zootecniche
Park, Kil J., University of Campinas (UNICAMP)
Park, Kil Jin, Universidade Estadual de Campinas
Parra, E. S.B., Center for Science and Food Quality, Institute of Food Technology
Partal, P., Departamento de Ingeniería Química, Universidad de Huelva. Escuela Politécnica Superior
Partal, P., Departamento de Ingeniería Química. Universidad de Huelva. Facultad de Ciencias Experimentales. Campus del Carmen
Partal, Pedro, Dep. Ingeniería Química, Química Física y Química Orgánica. Esc. Pol. Sup. La Rábida. Universidad de Huelva. Carr. Huelva-Palos. Palos de la Fra. Spain
Partal, Pedro, Departamento de Ingeniería Química, Universidad de Huelva
Pascual, J., Depto. de Ciencias Fisiológicas Humanas y de la Nutrición. Unidad de Nutrición y Bromatología. Universidad de Barcelona
Pascual, J., Unidad de Calidad Nutricional y Tecnológica de los Lípidos (Food Lipids, Quality and Health Unit). Nutrition and Food Science Department, University of Barcelona-CeRTA
Pascual, M., Departamento de Hortofruticultura Botánica y Jardinería. Universidad de Lleida
Pascual, M., Departamento de Hortofruticultura Botánica y Jardinería. Universitat de Lleida
Pascual Villalobos, M. J., Consejería de Agricultura de la Región de Murcia. C.R.I.A. Dpto. Cultivos Zonas Áridas
Pascual-Villalobos, M. J., Consejería de Medio Ambiente, Agricultura y Agua, Centro de Investigación y Desarrollo Agroalimentario, Estación Sericícola, Murcia
Pasdar, H. , School of Life Sciences, Shanghai University 333
Pasdar, H., School of Environmental Science and Chemical Engineering, Shanghai University
Pasdar, H., School of Life Sciences, Shanghai University 333
Paseiro, P., Área de Nutrición y Bromatología. Departamento de Química Analítica, Nutrición y Bromatología. Facultad de Farmacia. Universidad de Santiago de Compostela
Paseiro-Losada, P., Departamento de Química Analítica, Nutrición y Ciencia de los Alimentos, Facultad de Farmacia, Universidad de Santiago de Compostela
Pasqualone, A., Istituto dei Industrie Agrarie, Università di Bari. Via Amendola, 165/A. Bari, Italy
Pasqualone, A., Istituto di Industrie agrarie, Università degli Studi di Bari
Pastor, J., Departamento de Biología Vegetal y Ecología, Universidad de Sevilla
Pastor, J., Departamento de Biología Vegetal y Ecología. Facultad de Biología. Universidad de Sevilla
Pastor, J. E., Departamento de Biología Vegetal y Ecología, Facultad de Biología, Universidad de Sevilla
Pastor, M., Dpto. Olivicultura y Arboricultura Frutal. C.I.F.A. «Alameda del Obispo» Córdoba. Consejería de Agricultura y Pesca.
Patumi, M., Istituto di Ricerche sulla Olivicoltura-CNR
Patumi, Maurizio, Ist. di Ricerche sull’Olivicoltura, CNR
Paunović, D.M. , Faculty of Agriculture, University of Belgrade
Pavan Torres, Rosángela, Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo São Paulo-SP-Brasil
Paván Torres, Rosángela, Laboratory of Lipids, Department of Food and Experimental Nutrition, Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo
Pavez-Andrades, P. , Instituto de Investigaciones Agropecuarias INIA Remehue
Pavie Cardoso, L., Institute of Physics Gleb Wataghin, University of Campinas
Paz Antolín, I., Departamento de Ingeniería Química Industrial y del Medio Ambiente. E.T.S.I. Industriales. U.P.M. C/. José Gutiérrez Abascal, 2. 28006 - Madrid, España
Paz Antolín, I., Departamento de Ingeniería Química Industrial y del Medio Ambiente. Escuela Técnica Superior Ingenieros Industriales. Universidad Politécnica de Madrid
Pazos, Nésor A., Avda. Gral. Flores 2124. Casilla de Correo 1157. Montevideo
Pchelkin, V. P., Laboratory of Lipid Metabolism, K.A. Timiryazev Institute of Plant Physiology, Russian Academy of Sciences
Pedro, L., 2Departamento de Biologia Vegetal, Faculdade de Ciencias de Lisboa
Pedroche, J., Instituto de la Grasa, CSIC
Pedroche, J., Instituto de la Grasa. Avda. Padre García Tejero 4. 41012-Sevilla. España
Pedroche, Justo, Departamento de Fisiología y Tecnología de Productos Vegetales. Instituto de la Grasa (CSIC)
Pedroche, Justo, Departamento de Fisiología y Tecnología de Productos Vegetales. Instituto de la Grasa (CSIC).
Pedroche, Justo, Instituto de la Grasa
Pehlivan, Erol, Department of Chemical Engineering, Selcuk University

1 - 100 of 304 items    1 2 3 4 > >>