Rapid determination of phenol content in extra virgin olive oil

Autores/as

  • F. Favati Dipartimento di Biologia - Sez. Tecnologie Alimentari Universita della Basilicata
  • G. Caporale Dipartimento di Biologia - Sez. Tecnologie Alimentari Universita della Basilicata
  • M. Bertuccioli Dipartimento di Biologia - Sez. Tecnologie Alimentari Universita della Basilicata

DOI:

https://doi.org/10.3989/gya.1994.v45.i1-2.974

Palabras clave:

Phenol content, Solid phase extraction, Virgin olive oil

Resumen


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Publicado

1994-04-30

Cómo citar

1.
Favati F, Caporale G, Bertuccioli M. Rapid determination of phenol content in extra virgin olive oil. Grasas aceites [Internet]. 30 de abril de 1994 [citado 22 de julio de 2024];45(1-2):68-70. Disponible en: https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/974

Número

Sección

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